BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de engelli öğrenciler meyve fidanı dikti

Seydişehir'de engelli öğrenciler meyve fidanı dikti 

03 Aralık 2020
 Seydişehir'de engelli öğrenciler meyve fidanı dikti

 Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören engelli öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında öğrenim gördükleri okulun bahçesine meyve fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Öğrencilerin pandemi kurallarına uygun olarak katıldığı fidan dikim programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve engelli öğrenciler ile velileri katıldı.

Protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte kiraz, kayısı, şeftali, erik, armut, elma ve ayva fidanlarını toprakla buluşturdu.

Kaymakam Aydın Erdoğan da engellilerin günlük hayattaki yaşamlarını kolaylaştırmanın, öncelikli görevleri arasında yer aldığını belirterek, "Yapmış oldukları program ve farkındalıktan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.