BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir de bir mahallede Mutasyonlu virüs karantinası

Seydişehir de bir mahallede Mutasyonlu virüs karantinası 

09 Şubat 2021
Seydişehir de bir mahallede Mutasyonlu   virüs karantinası

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir mahallede, yeni tip  koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Seydişehir  Bostan dere Mahallesi'nde   Mahalleye  dışarıdan  gelen     bir kişide  Mutasyonlu , COVID-19'a rastlanması üzerine mahalle, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla  bu  gece  Saat 00.00 dan   başlamak    kaydıyla  karantinaya alındı.

 Yetkililerden alınan    bilgiye göre ,  Seydişehir Bostandere  Mahallesi  10 Şubat   başlayıp   16  Şubat  Saat 24.00   kadar   karantinaya   alındı Mahallede  Ziraat ve çiftçilik   hayvancılık  yapan kişiler     faaliyetlerini   belgelemek  şartı ile  karantinada   kapsam  dışında  tutulurken Ketenli  bölgesinden  gelen  araçlar ise  Mahallede   durmadan  geçecek şekilde   yolu  kullanacakları öğrenildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.