BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ŞEKERBANK SEYDİŞEHİRDEKİ ODALAR İLE PROTOKOL İMZALADI

ŞEKERBANK İLE ESNAF ve SANATKARLAR ODASI PROTOKOL İMZALADI 

20 Ağustos 2021
ŞEKERBANK  SEYDİŞEHİRDEKİ  ODALAR İLE  PROTOKOL İMZALADI

 Şekerbank Seydişehir Şubesi ile Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı arasında, Esnaf Odası üyelerine özel faiz oranları ile kredi ve hasat kart verilebilmesi konusunda protokol imzalandı. 

Şekerbank Seydişehir Şubesi ile Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel faiz oranları ile kredi ve Business Kredi kartı verilebilmesi konusunda protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan Şekerbank Seydişehir Şube Müdürü Mehmet Fatih ÇETİNKAYA ve Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim AYPAR esnafımızın işletme maliyetlerinin düşürülmesi ve esnafımızın zor günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

 

Şekerbank Şube Müdürü Mehmet Fatih ÇETİNKAYA ; “Protokol kapsamında, sadece oda üyelerine özel faiz oranlarıyla, uygun şartlarda ödeme seçeneği ile esnafımızın tüm nakit ihtiyaçları karşılanacaktır.” dedi

Şekerbank ile Seydişehir Şoförler odası arasında protokol imzalandı

 

Şekerbank Seydişehir Şubesi ile Seydişehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası arasında, Oda üyelerine özel faiz oranları ile kredi ve Business Kredi kartı verilebilmesi konusunda protokol imzalandı.

 

İmza töreninde konuşan Şekerbank Seydişehir Şube Müdürü Mehmet Fatih ÇETİNKAYA ve Seydişehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hasan ÜNÜVAR esnafımızın işletme maliyetlerinin düşürülmesi ve esnafımızın zor günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

 

Şekerbank Şube Müdürü Mehmet Fatih ÇETİNKAYA ; “Protokol kapsamında, sadece oda üyelerine özel faiz oranlarıyla, uygun şartlarda ödeme seçeneği ile esnafımızın tüm nakit ihtiyaçları karşılanacaktır.” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.