banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şehit Okan Altıparmak'ın Şehadet yıl dönümünde Mezarı başında anıldı.

Şehit Okan Altıparmak'ın Şehadet yıl dönümünde Mezarı başında anıldı. 

21 Aralık 2020
Şehit Okan Altıparmak'ın Şehadet yıl dönümünde Mezarı  başında  anıldı.

Konya’nın Seydişehir İlçesinde Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak şahadetinin 4. yılında kabri başında  anıldı.

21 Aralık 2016 tarihinde Suriye' nin El-Bab Bölgesinde düzenlenen Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan ALTIPARMAK şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında anıldı.
Taraşçı Mahallesi Camiisin de yapılan hatim duası sonrası, şehitlikte gerçekleşen anma programına Kaymakam Aydın ERDOĞAN, İlçe J. Kom. Tğm. Salih Yahya KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, İlçe Müftü Vekili Ali AKBIYIK, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup SÖĞÜT ve aziz şehidimizin yakınları ile vatandaşlar katıldı.
İlçe Müftü Vekili Ali AKBIYIK’ ın dua okumasıyla sona erdi.
Hatim dua programı sonrası Kaymakam Aydın ERDOĞAN ve beraberindekiler Taraşçı İlkokulu ve şehidimizin adının verildiği Taraşçı Okan Altıparmak Ortaokulunu ziyarette bulundu.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147