banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan ZİYARET

Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan ZİYARET  

06 Eylul 2021
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan  ZİYARET

Musiadseydibey  Şube başkanı Yasir Dumlupınar  Gazetecilere   yaptığı açıklamada "

Başkanımız Geldi Sıra Heyetimizde.

 

Hafta sonu T.C Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanımız, Sn. Prf.Dr İsmail Demir Beyefendiyi Seydişehir ve Beyşehir de ağırlamaktan onur duyduk

Seydişehir’imizde sektörüne rol model olan üyemiz SSG Alüminyum , Beyşehir’imizde sektörüne rol model olan üyelerimiz Huğlu Av Kooperatifi ve Ermox silah fabrikalarında incelemelerde bulunan başkanımıza , bölgenin Alüminyum ve Silah sanayiindeki durumu ile ilgili geniş kapsamlı bir brifing verdik .

Bölgemizdeki potansiyeli müşahede eden Prf.Dr. İsmail Demir, ekim ayında bölgeye teknik bir heyet göndererek , bölgenin potansiyeli ile ilgili bir vizyon bir yol haritası çıkarılması talimatı vereceğini söylemesi bizlerde büyük bir sevinç yarattı .

2 gün süren iş ve gezi programlarımızda başkanımıza , Türkiye’nin en uzun mağarası Tınaztepe ‘yi ; bölgemizin yeni yüz akı olacak Seydi Şifa ve Küpe dağı Termal tesislerini , Türkiye ‘nin en güzel ahşap mimarisine sahip Eşrefoğlu Camimizi tanıtmayı ihmal etmedik .

Bölgemizde görülmesi gereken nice güzellikleri ve incelenmesi gereken nice sanayi yatırımlarını bir başka programda ziyaret etmek üzere, kıymetli başkanımızdan teknik heyet raporu sonrası yapacakları ziyaret için tekrar söz alıp , kendilerini Ankara’ya uğradık .

Yoğun programına rağmen , hafta sonu ailesinden vakit ayırarak Ankara’dan buralara kadar gelme nezaketinde bulunan kıymetli başkanımız Prf.Dr.İsmail Demir ‘e , ziyaretler kapsamında misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayan üyelerimiz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi başkanı Naci Tanik ‘a , Ermox Silah Sanayii yön.kur.bşk. Abdullah Kenar‘a , SSG Alüminyumyön.kur.bşk İbrahim Gönenç ‘e ve @tinaztepe mağarası tesisleri sahibi Bayram Çelmeli ‘ye çok teşekkür ediyoruz . dedi

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147