BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şahadetinin 27. Yıl dönümünde oğlu tarafından anıldı

İlçemizde Şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mehmet Uysal, şehadetinin 27. yıl dönümünde oğlu İlker Uysal tarafından anıldı.  

21 Kasım 2020
Şahadetinin 27. Yıl dönümünde oğlu tarafından anıldı

30 Ağustos 1959 tarihinde Seydişehir’de doğan şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mehmet Uysal, Diyarbakır İli Bismil İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Tepe Jandarma Karakolunda Karakol Komutanı olarak görev yapmakta iken 23 Kasım 1993 tarihinde Ağıllı Köyü mevkiinde PKK terör örgütü mensuplarının kurduğu pusuda girilen çatışmada şehit olmuştu.

Şehit babasını özlemle anan İlker Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hüzün dolu şu satırlara yer verdi: “23 Kasım 1993 19.00 benim için hayatımın en berbat en kötü acı tarihi saati...

Çünkü seni kaybettik babacım. Aramızdan o kara günde ayrıldın. Koskoca 27 sene oldu ama kaç sene oldu hiç önemi yok çünkü hala acımız ilk günkü gibi…

Sen aramızda yanımızda yoksun önemli olanda bu. Özledim be babam çoook özledim…”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.