BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sadakatsiz Dizi Oyuncuları Kimler

Türkiye'de çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi büyük ilgi görüyor. 

18 Nisan 2021
Sadakatsiz Dizi Oyuncuları Kimler

 

Özelliklede Çarşamba akşamları Sadakatsiz dizisi kaçıranlar ertesi gün Sadakatsiz son bölüm izle ile son bölümü izliyorlar. Peki sürekli olarak dizi izleme platformlarında trend olan Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

Sadakatsiz dizisi aslında Doctor Foster adlı dizinin Türkçeye uyarlanmış halidir. Dizide başrol oyuncusu olan Asya karakterini Cansu Dere canlandırıyor. Asya bulunduğu şehirde ünlü bir doktordur. Asya'nın eşi Volkan karakterini ise Caner Cindoruk canlandırıyor. Asya ve Volkan’ın evlilik hayatlarını anlatan Sadakatsiz dizisi konusu itibari ile sürekli dizi izle platformlarında trend olmayı başarıyorlar.

Asya ve Volkan tek çocuk sahibidir. Bulundukları şehirde mutlu bir aile olarak yaşıyorlardır. Aslında Asya’ya öyle geliyordur. Çünkü Volkan Asya’yı aldatıyordur. Dizi Asya’nın Volkan tarafından aldatıldığını fark etmesi ile başlıyor. Dizinin konusu bu olay üzerinde gelişiyor. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan bölümlerine arama motorlarına Sadakatsiz dizisi yazarak rahatlık ile ulaşabilirsiniz.

 

Sadakatsiz Dizisi ve Karakterleri

 

Çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisiniz kısa olarak karakterlerini tanıtalım. Asya evli ve mutlu bir başhekimdir. Çevresinden sürekli olarak saygı görülen birisidir. Kırklı yaşlarına yaklaşırken ufak bir ayrıntı ile aldatıldığını anlar ve dizi başlar.

Asya'nın eşi olan Volkan başarılı bir mimardır. Eşi ve oğlu ile birlikte çekirdek ailesinde mutlu olarak bilinir. Fakat eşinin bulunduğu şehrin önde gelen iş adamının kızı ile aldatır. Derin ve Volkan Asya’dan gizli bir aşk yaşamaya başlarlar. Fakat Asya durumu bir zaman sonra fark eder. 

Henüz daha yirmili yaşlarının başlarında olan Derin Volkan’a aşıktır. Volkan’ın eşinden boşanmasını bekler. Asya durumu fark ettikten sonra Volkan ile boşanır. Derin ve Volkan evlenir.

Ali; Asya ve Volkan’ın çocuklarıdır. Henüz daha orta okul döneminde olduğu için boşanma durumundan çok etkilenir. Asya işi gereği daha çok dışarıda olduğu için Volkan ile daha güçlü bir iletişimi vardır. Böylece dizinin senaryosunun her zaman beklenmedik olaylara sahne olacağı da kesinleşmiş olmaktadır.

 

Sadakatsiz Dizisi

 

Yaklaşık birkaç aydır yayınlanan Sadakatsiz dizisinde her bölümde ayrı bir heyecan oluyor. Asya ve Volkan’ın yeni hayatlarına aynı şehirde alışmaya çalışmaları olaylı olarak gerçekleşir. Volkan yeni hayatında ciddi sıkıntılar yaşar iken; Asya ise daha güçlü olarak yeni hayatına devam etmektedir. Fakat Ali ve Derin ile sürekli sorunlar yaşamaktadır.

Geçen hafta yayınlanan Sadakatsiz dizisinde ise yine heyecan doruktaydı. Volkan’ın eşi Derin ortadan kayıp oluyor. Bütün deliller ise Volkan’da toplanıyor. Heyecan dolu son bölümüne arama motorlarına Sadakatsiz son bölüm izle yazarak ulaşabilirsiniz. Esasında son zamanlarda Sadakatsiz dizisinin son bölümünü izlemeyi istediğinizde en mantıklı seçenek olarak karşımıza internet çıkmaktadır. Zira internet ortamında bu dizinin ev konforunda takip edilmesi de mümkün olmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.