banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Regaip Kandili ve üç aylar dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek günlerin insanlığın yaşadığı tüm sıkıntılardan arınıp dünya üzerinde kardeşliğin ve iyiliğin yaygınlaşmasına; birlik ve beraberliğimizin pekiştirmesine vesile olmasını diledi. 

17 Şubat 2021
Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Regaip Kandili mesajı şöyle:

Rahmeti ve bereketiyle mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri, sağlıkla, huzurla bu mübarek günlere kavuşturan Rabbimize hamdolsun.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) Recep ayı girdiğinde; “Allah’ım, Recep ve Şaban aylarını bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a kavuştur” şeklinde dua etmiş ve bu kutlu zamanların önemine dikkat çekmiştir.

Regaip Kandiliyle başlayan; Miraç ve Berat kandilleriyle devam ederek Kadir Gecesi ve Ramazan ayı ile doruğa ulaşacak mübarek üç ayların insanlığın yaşadığı tüm sıkıntılardan arınıp dünya üzerinde kardeşliğin ve iyiliğin yaygınlaşmasına; birlik ve beraberliğimizin pekiştirmesine vesile olmasını diliyorum.

İçinde bulunduğumuz rahmet ve bereket gecelerinde; milletimiz ve mukaddesatımız yolunda, hak, hakikat uğrunda, ülkemizin ve insanlığın barış ve huzuru için canları pahasına gece gündüz mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize dua edelim. Bu mübarek gecelerde edeceğimiz dualarda, sıkıntı çeken kardeşlerimizi ve mazlum milletleri de unutmayalım.

Mübarek Regaip Kandili’nin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine rahmet, bereket ve esenlik getirmesini diliyorum. Cenab-ı Allah, daha güzel ve sağlıklı günlerde bu mübarek geceleri coşkuyla, bir arada kutlamayı hepimize nasip etsin. Kandilimiz ve üç aylarımız mübarek olsun.”

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147