BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Recep Konuktan Kuraklık açıklaması ‘Sorun, tedbir almakla çözülür’

Çiftçilerin endişeli ve mağdur olduğunu söyleyen 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, sorunların tedbir almakla çözüleceğini ifade etti. 

28 Temmuz 2021
 Recep Konuktan Kuraklık açıklaması ‘Sorun, tedbir almakla çözülür’

Recep Konuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çiftçi endişeli tarımla ilgili bu sene en çok bu haberi gördük. Sebep; kuraklık. Başka? Girdi fiyatları. Başka? Dalında para etmeyen kiraz, çilek, elma... Başka? İthalat izinleri. Başka? Tarla ile market fiyatları arasında açılan makas. Çiftçi bunlardan sadece endişeli değil, aynı zamanda mağdur. Ancak sorunları, endişe yükünü sadece çiftçilere yükleyerek aşamayız. Endişelenmesi gereken bürokratından siyasetçisine, sanayicisinden işçisine, ev hanımından çocuklarımıza kadar günde 3 öğün yemek zorunda olan herkestir. Kuraklık çiftçinin üretimini etkiler, herkesin de sofrasını. Unutmayalım, endişe etmek sorun çözmez. Endişeyi sadece çiftçiye yüklemek de sorun çözmez. Sorun endişelenip harekete geçmek, tedbirler almakla çözülür.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.