BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Recep Konuk'a kararından vazgeç baskısı!

Konya’da tabir yerindeyse bir dönem kapanıyor. Çiftçiler aldığı karar sonrası Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı görevini bırakacağını açıklayan Recep Konuk’un şokunu yaşıyor 

15 Eylul 2021
Recep Konuk'a kararından vazgeç baskısı!

Konya Şeker tarihine geçerek birçok yeniliğe ve önemli işlere imza atarak damga vuran Recep Konuk’un aldığı şok kararın yankıları sürüyor.

Şehirde taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmayı başaran Recep Konuk’un Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı’na adaylığını açıklamayacağını ve bir dahaki dönemde olmayacağını açıklaması çiftçi cephesinde şok etkisi yaptı.

Konuk kararını “29.09.2021 Çarşamba günü kooperatifimizin genel kurulunu Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda yapacağız. 22 yıllık nöbeti bu genel kurulda devredeceğim. 22 yılın sonunda emanetin sahiplerinden yürekten bir hayır duası alabildiysem en büyük mutluluğum bu olacak” cümleleriyle paylaşmıştı.

‘BIRAKAMAZSIN’

Konuk’un bu açıklamasının ardından özellikle sosyal medyada yoğun bir şekilde yorum yağmuru başladı. Başkan Konuk’un yeni dönemde de aday olması gerektiğini düşünen kullanıcılar dileklerini Konuk’a bu yolla iletti.

BAŞKAN CANDAN DA ‘DUR’ DEDİ

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan da Recep Konuk’un aldığı kararı gözden geçirerek yeni dönem için de adaylığını açıklamasından yana tavır koydu.

Başkan Candan kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “22 yıldır Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi, Konya Şeker Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı olarak ilçemize, ilimize ve ülkemize yapmış olduğu büyük hizmetlerden dolayı Sayın Recep Konuk Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.


 
Çumralılar olarak bu hizmetlerin artarak devam edebilmesi için kendisinin göreve devam etmesi düşüncemizi ve Sayın Recep Konuk başkanımızın görevi bırakmaya ilişkin kararını bir kez daha gözden geçirmesi talebimizi ve dileğimizi hemşehrilerimiz adına ifade ediyorum” cümlelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.