banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Pubg UC Satın Al

Pubg UC Satın Al 

19 Haziran 2021
Pubg UC Satın Al

2016 yılından bu yana yayında olan bu oyun canlı olarak ve takım halinde oynanmaktadır. Ayrıca FPS oyun kategorisi içerisinde bulunmaktadır.

 

 

Bluehole tarafımdan yayımı yapılan ve sürekli olarak geliştirilmekte olan, birden fazla oyuncu ile oyun oynama imkanı sunan Pubg, bir video oyunu olarak tanımlanmaktadır. 2016 yılından bu yana yayında olan bu oyun canlı olarak ve takım halinde oynanmaktadır. Ayrıca FPS oyun kategorisi içerisinde bulunmaktadır. Bir oyun kadrosu içerisinde neredeyse yüz kişilik yer bulunabilmektedir. Oyunun işleyiş tarzı da aslında bir hayatta kalma yarışıdır.

Bu birden fazla canlı yarışmacı içerisinde hayatta kalma mücadelesi sürecinde de oyun içerisinde gerekli olan bazı şeyleri satın almak için yararlanılan para birimine de UC denilmektedir. UC, kullandığınız kredi kartı ya da daha farklı ödeme seçenekleri ile alınabilir durumdadır. Pubg uc e pin de konusunda bu sebeple gelişmiştir.

Pubg Para Yükleme

Bu online oyun içerisine Pubg e pin ve para yükleme konusunda ücretlendirme ile alınan para biriminin UC olduğunu söylemiştik. Bu para birimini alabilmek içinse bazı işlemleri yerine getirmek gerekiyor. Mesela ücret ile UC alımı sonrasında size bir kod veriliyor. O kodu da site içerisinde gerekli olan yere yapıştırıp paranızı gayet sorunsuz bir biçimde dönüştürebiliyorsunuz.

Oyun içerisine sanal para akışı bu şekilde sağlanıyor. Bu sayede sizde oyunun temel kuralları içerisinde işinize yarabilecek tarzda oyun içerisindeki alımları gerçekleştirebiliyorsunuz. Buna bir bakıma oyuna para yatırmak gibi bir basit tabir de kullanabiliriz. Aslında oyun sırasında kullanmak istediklerimize para yatırıyor, o parayı de oyundaki para birimine çeviriyoruz o kadar.

Kaynak: https://www.foxngame.com/pubg-mobile-unknown-cash

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147