BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

POLİSTEN "ŞOK" UYGULAMASI: 227 ŞAHIS, 155 ARAÇ SORGULANDI

POLİSTEN "ŞOK" UYGULAMASI: 227 ŞAHIS, 155 ARAÇ SORGULANDI 

02 Ekim 2021
POLİSTEN

Konya'da polis ekipleri tarafından 22.00 - 02.30 saatleri arasında il merkezinde gerçekleştirilen vatandaşların ve trafiğin güvenliği için yapılan ve belli periyodlarda yapılmaya devam edecek olan  "şok" uygulamasında  227 şahıs ve 155 araç sorgulandı.

İl Emniyet Müdürlüğünce, kent genelindeki yollarda ve umuma açık yerlerde vatandaşın ve trafik güvenliği için gerçekleştirilen "şok" uygulamasında sivil ve resmi ekiplerden çok sayıda personel görev aldı.

227 ŞAHIS, 155 ARAÇ SORGULANDI

Ekipler, çeşitli noktalarda güvenlik önlemleri alarak, şüpheli araçları durdurup sorguladı. Denetimlerde  227 şahsın kimlik sorgusu yapıldı. Bir şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilirken dur ihtarına uymayan bir şahsa da işlem yapıldı.

Uygulamada 155 araç kontrol edilirken, 4 araç trafikten men edildi ve 1 hacizli yakalamalı araca el konuldu.

"VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN"

Asayiş ve güvenliği sağlamak için yapılan şok uygulamalardan memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar  bu uygulamaların belli aralıklarda devam etmesini istiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.