BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Pandeminin Olumsuz Etkilerini Birlikte atlatacağız

Pandeminin Olumsuz Etkilerini Birlikte atlatacağız  

06 Kasım 2020
Pandeminin Olumsuz Etkilerini Birlikte atlatacağız

AK Parti Seydişehir İlçe Yönetimi ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor.
Kemalettin Atalay beraberinde yönetim kurulu ile gerçekleştirdiği Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ticaret Odası ziyaretlerinde, ilçe halkı için birlik beraberlik çağrısı yaparak “ Pandeminin olumsuz etkilerini birlikte atlatacağız.” dedi

İlçe esnafının yedi yirmi dört can yoldaşı olan Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ve Seydişehir  Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, bölgesel gücün üretime dayalı ekonomi ile mümkün olacağının altını çizdiler.

Her iki oda başkanıyla yapılan toplantılarda tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Pandemisinin ülke ekonomilerinde küresel sıkıntılara yol açtığı belirtilirken, ülkemizin güçlü sağlık alt yapısı sayesinde hem sağlık alanında hem de ekonomi alanında olumsuzluklardan  daha  az etkilendiği dile getirildi. 
Konu rakamlar ışığında ele alındığında, Avrupa ülkeleri büyük bir buhran yaşarken Türkiye yerli ve milli adımlar ile pandemiden güçlenerek çıkabilecek atılımları yapabilmektedir.

Seydişehirin yerel dinamikleri ve turizm potansiyeli üzerine de değerlendirilmelerin yapıldığı ziyaretlerde Başkan Atalay iktidar partisinin belediyesi olmalarının Seydişehir'e katma değer katacak büyük hizmetleri kazandırmada artısı olduğunu dile getirdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.