banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ EĞİTİMDE GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ EĞİTİMDE GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR 

01 Aralık 2020
ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ EĞİTİMDE GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR

                Özgüven Sistem Koleji gerek yüz yüze eğitim sürecinde gerekse uzaktan eğitim sürecinde velilerine güven veriyor. Her iki sisteme de hızlı bir şekilde adapte olan Özgüven Sistem Koleji öğrenci ve öğretmenleri hiçbir koşulda  eğitime ara vermiyor. Bu süreçte velilerin de kuruma güveni dikkat çekiyor. Altıncı yılında olan Kolej Seydişehir kamuoyunda da her geçen gün kendinden söz ettiriyor. Güçlü eğitim kadrosu ve güvenilir eğitim sistemi ile kayıt döneminde de ön plana çıktığı göze çarpıyor. Bir önceki döneme göre kayıtlarda her kademede büyük bir artış gözlemleniyor.  Uzaktan eğitim sürecinde de talep görmeye devam eden Özgüven Sistem Koleji;

  Anasınıfında 100'lük,  ilkokullarda 25'lik , ortaokullarda 30'luk ve Anadolu Lisesinde 100' lük bir artışla kayıt dönemini başarıyla devam ettiriyor.

  Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ,  ilgiden çok memnun olduklarını belirtirken “ Koşullar ne olursa olsun öğrencilerimizin ve velilerimizin yanındayız. Bu süreçte tüm kaynaklarımızı öğrencilerimiz için harcıyoruz. Uzaktan eğitim sürecinde yapılan canlı interaktif derslere tüm öğrencilerimiz aktif olarak katılıyor. Bunların dönütlerini de velilerimizden memnuniyet olarak alıyoruz. Bu da tüm kadromuzu mutlu ediyor.Ayrıca bu süreçte bizlere güvenen tüm velilerimize teşekkür ederiz.“ diyerek cümlelerini bitirdi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147