banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Oto Yedek Parça Sitesi Aloparça'da Birçok Üründe İndirim Rüzgarı!

Oto Yedek Parça Sitesi Aloparça'da Birçok Üründe İndirim Rüzgarı! 

12 Temmuz 2021
Oto Yedek Parça Sitesi Aloparça'da Birçok Üründe İndirim Rüzgarı!

Otomobile dair aklınıza gelebilecek her ürüne sitesinde yer veren aloparça, sitesinde bulunan birçok üründe 50’ye varan indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor!

Aloparça, son günlerde sitesinden yapılan alışverişlerde yaptığı yaz indirimi ile sektörde adından sıklıkla söz ettiriyor.  Hali hazırda sektörün öncü firmalarından biri olmasına rağmen şimdi de estirdiği indirim rüzgarı sayesinde sektöre adını altın harflerle yazdırdığını herkese bir kez daha hatırlatıyor.

Müşterilerine 100 güvenli alışveriş imkanı sağlayan aloparca.com en rahat ve en ekonomik alışveriş imkanı sunuyor. 2012’den günümüze katlanarak artan başarıları ile yedek parça piyasasında adından sıkça söz ettiren kuruluş bu başarısında müşteri memnuniyetini ön planda tutmasının büyük bir payı var. 2015 yılında aldığı Altın Örümcek ödüllerin de yılın en iyi e-ticaret sitesi ödülünü almasıyla da bunu kanıtlamayı başaran aloparca, sadece sunduğu orijinal ürünler ile değil, satış sırasında ve sonrasında da müşteri memnuniyetini sağlayarak da başarısına başarı kattığını göstermiştir. Hızlı teslimat, sipariş ve kargo takibi, kolay iade, destek, yardım, blog, pratik bakım robotu gibi hizmetleri sayesinde hem eski müşterilerini daimi kılıyor hem de yeni müşterilerine kusursuz bir alışveriş yapma imkanı sağlıyor.

Gelelim İndirime, Hangi Ürünlerde İndirim Rüzgarı Sizleri Bekliyor?

Piyasadaki neredeyse tüm otomobil markaların ürünlerini aloparça’da bulabilmek mümkün!

Ford, Renault, Peugeot, Fiat, Toyota, Hyundai, Honda, Volkswagen, Tofaş, Mondial, Volvo, Mercedes, Citroen, Skoda, Audi, Opel de dahil olmak üzere aloparca.com 50’den fazla otomobil markasına ait orijinal yedek parçaları portföyünde bulunduruyor. Aydınlatma aksanından, debriyaj sistemine, direksiyon sisteminden filtre sistemine aradığınız her parçaya rahatça ulaşmanızı sağlıyor. Sadece yedek parça değil, motor yağları ve araba aksesuar satışı da yapan firma, bu ürün çeşitlerine de portföyünde büyük bir yer veriyor.

Orijinal yedek parçalar, araba aksesuarları ve motor yağları fiyatları için yaza özel 50’ye varan indirimli fiyatlar ekonomik bir alışveriş yapmanız için sizleri bekliyor.

Güvenilir, kolay, ekonomik ve hızlı alışverişin adresi aloparça’daki indirim günlerini kaçırmamanızı tavsiye eder şimdiden iyi alışverişler dileriz.

 

 

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147