banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Normalleşme öncesi Seydişehir'de vaka sayısı yükseliyor..

Normalleşme öncesi Seydişehir'de vaka sayısı yükseliyor.. 

23 Şubat 2021
Normalleşme öncesi Seydişehir'de vaka sayısı yükseliyor..

Sağlık Bakanlığının açıkladığı illere göre haftalık koronavirüs vaka sayısında Konya “Çok Yüksek Riskli” bölgeler arasına girdi.

1 Mart’ta başlayacak normalleşme öncesi ortaya çıkan rakam endişe verici. Artış, yoğunluk haritasına da yansımış durumda.

KONYA ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER ARASINA GİRDİ

Bakan Koca’nın “belirgin artış var” dediği iller arasında Konya da yer aldı. 8-14 Şubat haftasında vaka sayısı, her 100 bin kişide 90,99 olan Konya’da bu rakam, kritik seviyeyi aştı ve 15-21 Şubat haftasında her 100 bin kişide 101,95’e yükseldi.

 

 SEYDİŞEHİRDE YOĞUNLUK HARİTASI YENİDEN KIRMIZIYA DÖNÜYOR

1 Mart’ta bölgesel olarak başlatılması planlanan normalleşme öncesi ortaya çıkan rakam endişeye yol açarken, vaka sayısındaki bu artış, Sağlık Bakanlığının Hayat Eve Sığar Uygulamasındaki yoğunluk haritasına da yansıdı.

Bir dönem yeşile dönen haritada, kırmızı alanların yavaş yavaş arttığı görülüyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147