banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ne söyleyeceği merak ediliyordu! Erdoğan Arınç'la ilgili net konuştu

Ne söyleyeceği merak ediliyordu! Erdoğan Arınç'la ilgili net konuştu 

22 Kasım 2020
Ne söyleyeceği merak ediliyordu! Erdoğan Arınç'la ilgili net konuştu

Arınç'ın sözlerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yasin Börü'lerimizin ölümüne neden olanlar, Kobani katliamının failleri, Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından asla savunulamaz” dedi.
Bülent Arınç’ın  canlı yayında Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'nın tahliye edilmesi gerektiğini söylemesinin ardından tepkiler yükseldi.

AK Parti ve MHP'den yükselen tepkilere rağmen sessizliğini koruyan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuda söyleyecekleri merakla bekleniyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop 7. Olağan İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Konuşmasında Bülent Arınç'ın açıklamalarına da değinen Erdoğan, sert konuştu. Fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını gördüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yasin Börü'lerimizin ölümüne neden olanlar, Kobani katliamının failleri, Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından asla savunulamaz” dedi.

Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde bizimle asla ilgisi olmayan kimi bireysel açıklamalar ile yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz. Geçmişte birlikte çalışmış olsak bile hiç kimsenin şahsi açıklamaları hükümetimizle, partimizle ilişkili hale getirilemez.

Bizim ne dediğimiz, nerede durduğumuz, nereye gittiğimiz bellidir ve istikametimizde en küçük bir değişiklik yoktur.

Teröre bulaşmış, terörle el ele kol kola yürüyenler bizim temasta olduğumuz kişiler olamaz. Şu anda yargının tasarrufu altında olanlar, Yasin Börü'lerimizin ölümüne neden olanlar, Kobani katliamının failleri, Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından asla savunulamaz.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147