banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Nasreddin Hoca Medeniyetimizin Önemli Zenginliklerindendir

Nasreddin Hoca Medeniyetimizin Önemli Zenginliklerindendir 

04 Temmuz 2021
Nasreddin Hoca Medeniyetimizin Önemli Zenginliklerindendir

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Nasreddin Hoca, Anadolu topraklarının örnek şahsiyetlerinden, medeniyetimizin önemli zenginliklerindendir.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şu şekilde:

Türk İslam dünyasının önemli bir değeri olan Nasreddin Hoca’yı anmayı, anlamayı ve dünya genelinde daha fazla insanın tanımasını amaçlayan Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri’nin hayırlı olmasını diliyorum.

Hayatı, düşünceleri, öğütleri ve mizahıyla insanları hem güldüren hem de düşündüren Nasreddin Hoca, Anadolu topraklarının örnek şahsiyetlerinden, medeniyetimizin önemli zenginliklerindendir.

Yüzlerce yıldır gönüllerde yaşayan Nasreddin Hoca, ince nükteleri, dilden dile dolaşan, gönüllere hitap eden mizacı ve ilmiyle yaşadığı dönemi aşarak çocuklarımızdan gençlerimize, yaşlılarımızdan toplumumuzun her kesimine hitap etmiş, milletimizin ortak değeri haline gelmiştir.

Nasreddin Hoca'nın, yeni nesillere tanıtılması ve anlatılması bakımından büyük önem taşıyan, Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor; Nasreddin Hoca’yı rahmetle anıyorum.”

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147