BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mutasyon virüs tehlikesi! Son durumu Bakan Koca açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 33 ilde mutasyon virüs görüldüğünü açıkladı. Konya’da da 3 bölgede mutasyon virüs görülmüş, 2 mahalle ile bazı evler karantinaya alınmıştı. 

10 Şubat 2021
Mutasyon virüs tehlikesi! Son durumu Bakan Koca açıkladı

Koronavirüs Bilim Kurulu sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, mutasyon virüsteki son durum soruldu.

“Mutasyon sayıları artmaya devam ediyor ama var olan vaka sayılarında mutasyonun bir etkisinin şu an olmadığını görüyoruz” diyen Bakan Koca, "Her geçen gün mutasyon görülen il sayısının arttığını biliyoruz. Şu an 33 ile çıktı." ifadelerini kullandı.

KONYA’DA 3 BÖLGEDE GÖRÜLDÜ

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Bostandere Mahallesi ile Hüyük ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesine giriş ve çıkışlar mutasyon virüs vakaları nedeniyle kapatılırken, Beyşehir ilçesi Huğlu Mahallesinde de bazı evler bu sebeple karantina altına alınmış durumda.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.