banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MHP Seydişehir İlçe Başkanın 10 Kasım Mesajı

MHP ilçe Başkanı Eyyup Gül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.  

09 Kasım 2020
MHP Seydişehir İlçe Başkanın 10 Kasım Mesajı

  Atatürk, yeteneklerini ve dehâsını yalnızca milleti için kullanmış, komutan, inkılâpçı, lider ve devlet adamı olarak kendisini büyük Türk milletinin bekasına adamış; askerî ve siyasî hamleleri ile Türkiye Cumhuriyeti'ne şekil veren temel düşünce ve görüşlerin mimarı olmuştur.

Toplumsal çatışmaları, fikir ayrılıklarını, ümitsizlikleri, kırgınlıkları, kaygı ve çekingenlikleri ortadan kaldıran bir çekici ve uzlaştırıcı liderlik dehası göstermiş, Türk milletine unutulmuş milli değerlerini yeniden hatırlatmış ve kazandırmıştır.

Bir siyasi ve tarihi abide olan Nutuk'ta, "temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. İstiklâlinden yoksun bir millet, medenî insanlık dünyası karşısında uşak olmak mevkiinden kurtulamaz" sözleri ile büyük Türk milletine bağımsızlık yönünü tek seçenek olarak işaret etmiştir.
Bu düşüncelerle Büyük Atatürk'ü, Milli Mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum."

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147