BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MHP den İade-i Ziyaret

MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay'ı ziyaret etti. 

28 Kasım 2020
MHP den İade-i Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı gerçekleştirdiği 7. Olağan kongre sonrası ilçedeki STK ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül'ü ziyaret etmişti. Bu ziyaret sonrası da Başkan Gül'de Başkan Atalay'a İade-i ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Binasındaki ziyarete Başkan Gül’ün yanısıra meclis üyeleri ve iki partinin yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 

Yerel ve ulusal gündemin değerlendirildiği toplantıda Cumhur İttifak'ının güçlü birlikteliğine vurgu yapılarak ittifakın bugüne kadar attığı adımlar ve bundan sonrada birlikte atacağı adımlar geniş çapta ele alındı.

Üç tarafı denizle dört tarafı düşmanla çevrili cennet vatan Türkiye'nin ekonomik, askeri ve siyasi hamlelerinin yansımaları , koronavirüsün yerel ve ulusal  psikolojik ve ekonomik etkileri ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunarak görüş alıverişi yaptılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.