banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı

Meteoroloji, sabah ve gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere Konya genelinde buzlanma ve don olayı beklendiğini bildirdi. 

19 Ocak 2021
Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı

Meteorolojinin son hava tahmin raporuna göre Konya'da havanın bugün -1 derece parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Buzlanma ile birlikte zirai don bekleniyor!

Meteoroloji, hava sıcaklıklarının daha da düşerek bölge genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceğini bildirdi. 

Sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte bölgede kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Ulaşımda görülebilecek aksamaların yanında, zirai faaliyetlerine devam eden üreticilerin buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147