BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MEB Konya’ya birinci parti olarak 3 bin 450 adet cihaz ulaştırıldı.

Uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtımı yapılmaya başlanan tablet bilgisayarlardan, Konya’ya birinci parti olarak 3 bin 450 adet cihaz ulaştırıldı. 

30 Aralık 2020
MEB Konya’ya birinci parti olarak 3 bin 450 adet cihaz ulaştırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlüklerine, oradan da ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmak üzere ilçe milli eğitim müdürlerine tablet bilgisayarların teslimi yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, bakanlık tarafından gönderilen 3 bin 450 adet tablet bilgisayarın öğrencilere dağıtılmasına başladığını belirterek, önümüzdeki haftalarda yeni tabletler geldikçe dağıtımların devam edeceğini söyledi.

Cihaz ve internet noktasında sıkıntı yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde yaşadıkları bu sorunun aşamalar halinde çözüme kavuşturulduğunu dile getiren Büyük, cihazların öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.