BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

LPG otogaz fiyatlarına büyük zam yola çıktı

Akaryakıtta gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. LPG otogaz fiyatlarına yarından itibaren zam yapılacağı bilgisine ulaşıldı. LPG fiyatlarına 71 kuruşluk zammın pompa fiyatına yansıması bekleniyor 

30 Eylul 2021
LPG otogaz fiyatlarına büyük zam yola çıktı

 Akaryakıt ürünlerinden LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere zam yapılacağı bildirildi.

İki gündür akaryakıtta benzin fiyatları ve motorin fiyatlarına gelen zamlarla hareketlilik gözlenen akaryakıt sektöründen bir zam haberi daha geldi. 

LPG FİYATLARINA BÜYÜK ZAM YOLA ÇIKTI!
Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, LPG’ye yarından itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam yapılması kararı alındı. 

İlginizi çekebilir: LPG otogaz fiyatları zam yolunda! İşte güncel LPG otogaz fiyatları

LPG'YE ZAM POMPAYA YANSIYACAK
Sözcü’de yer alan habere göre; LPG fiyatlarına gelecek 71 kuruşluk zammı pompa satış fiyatlarına da yansıyacak.  Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) iki gündür üst üste yaptığı yazılı açıklamada benzin fiyatları ile motorin fiyatlarına zam geldiğini duyurmuştu. Benzine 29 kuruş zam yapılırken motorin fiyatına da 43 kuruş zam yapılmıştı. 

Bu zam Eşel Mobil Sistemi uygulaması gereği ÖTV’den karşılandığı için akaryakıt pompa satış fiyatlarına yansımamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.