banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Koronavirüs nedeniyle 1 günde 5 doktor hayatını kaybetti

Koronavirüs nedeniyle 1 günde 5 doktor hayatını kaybetti 

04 Aralık 2020
Koronavirüs nedeniyle 1 günde 5 doktor hayatını kaybetti

Koronavirüsün acı bilançosuna bugün 5 hekim daha eklendi. İstanbul'da görev yapan Dr. Ahmet Oğuz Tezcanlı, Dr. Mehmet Karakum, Dr. Ahmet Zare, Dr. Mustafa Selek ve Dr. Rıza Ferruh İlter virüse karşı verdikleri yaşam mücadelesini kaybetti. Hayatını kaybeden hekimlerin üçü İstanbul'da görev yapıyordu.

Dr. Ahmet Oğuz Tezcanlı, 1987 yılı İstanbul Tıp Fakültesi mezunuydu. Aile Hekimliği uzmanıydı, iş yeri hekimi olarak görev yapıyordu.

Dr. Ahmet Zare 64 yaşındaydı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanıydı. Yine İstanbul Tıp Fakültesi mezunuydu. İstanbul'da özel bir hastanede görev yapıyordu.

Dr. Ferruh İlter 1980 İstanbul Tıp Fakültesi Mezunuydu. Ortopedi Uzmanı olarak İstanbul'daki özel bir hastanede görev yapıyordu.

Dr. Mehmet Karakum, Kocaeli'de Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nde görevli Acil Tıp Uzmanıydı.

Dr. Mustafa Selek ise İzmir'de görev yapıyordu. Aliağa ilçesinde iş yeri hekimiydi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147