banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyaspor sahasında Kayseri'ye patladı

Konyaspor, Süper Lig'deki 5 haftalık galibiyet hasretine Kayseri maçıyla son verdi. Konya'da oynanan maçta yeşil beyazlılar sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Goller ilk yarıda Serdar Gürler ve Amir Hadziahmetovic'ten geldi. 

23 Ekim 2021
 Konyaspor sahasında Kayseri'ye patladı

Süper Lig'de 5 haftadır kazanamayan ve Galatasaray karşısında ilk mağlubiyetini alan Konyaspor, 10. hafta maçında Hikmet Karaman'ın Kayserispor'unu ağırladı. Maç boyunca rakibine karşı daha üstün bir futbol sergileyen yeşil beyazlılar, sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Konyaspor'u galibiyete taşıyan golleri ilk yarıda Serdar Gürler ve Amir Hadziahmedovic kaydetti. 

İLHAN PALUT'TAN HİKMET KARAMAN VE KAYSERİSPOR'A KARŞI İLK GALİBİYET

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, teknik direktörlük yaptığı Göztepe ve Konyaspor ile Kayserispor’a karşı bugüne kadar çıktığı 3 resmi maçın sadece 2'sinde sahadan 1’er puanla ayrılırken, 1 maçını ise yenilgi ile tamamlamıştı. Yeşil beyazlı ekibin teknik patronu Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor'a karşı kariyerindeki ilk galibiyetini almış oldu. 

Diğer taraftan İlhan Palut, Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile üçüncü kez karşı karşıya geldi. Daha önce Karaman’a karşı 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Palut, tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman karşısında da ilk galibiyetini elde etti. 

KONYASPOR: 2 - KAYSERİSPOR: 0 

MAÇTAN DAKİKALAR

Süper Lig'in 10. haftasında İttifak Holding Konyaspor, Yukatel Kayserispor maçının ilk yarısını 2-0 üstün tamamladı.

1. dakikada Bytyqi'nin ceza sahası dışı sol çaprazından sert şutunda top üstten auta gitti.

8. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Ceza sahası içinde topla buluşan Çekiçi'nin sol çaprazdan ortasında, Serdar Gürler kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı qağlara gönderdi: 1-0.

19. dakikada Emrah Başsan'ın ceza sahası içi sağ çaprazdan pası sonrası Gavranovic'in zayıf vuruşunda, kaleci Sehic meşin yuvarlağı ayağıyla çıkardı.

27. dakikada Çekiçi'nin pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Bytyqi'nin gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü.

45. dakikada Konyaspor farkı 2'ye çıkardı. Skubic'in sağ kanattan ceza sahası içine gönderdiği pas sonrası Hadziahmetovic'in sert vuruşunda, top ağlara gitti: 2-0.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmadı ve Konyaspor soyunma odasına 2-0 üstün girdi.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147