BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyalı Halil İbrahim Dağ vefat etti

Dağsan amca olarak bilinen Konyalı Halil İbrahim Dağ vefat etti 

10 Aralık 2020
 Konyalı Halil İbrahim Dağ vefat etti

Dağsan Amca diye ya da Karkın amca olarak anılan, Milli Görüş camiasının sevilen ismi, Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşlarından Dağsan'ın kurucusu Halil İbrahim Dağ koronavirüs mücadelesini kaybetti.-

Dağsan Amca diye ya da Karkın amca olarak anılan, Milli Görüş camiasının sevilen ismi, Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşlarından Dağsan'ın kurucusu Halil İbrahim Dağ koronavirüse yenik düştü. Geçtiğimiz günlerde de kardeşini koronavirüse kurban veren Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da çok sevdiği isimlerden biriydi.

Merhumun cenazesinin ikindi namazını müteakip Üçler Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Halil İbrahim Dağ kimdir?

Halil İbrahim Dağ. 1935 yılında Konya'da doğdu. İlkokulu Çumra'nın Karkın kasabasında okudu. Hayatı boyunca hep sosyal hizmetlerde bulundu. Askerden geldikten sonra Karkın Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi. Çok hizmetlerde bulundu. 1969 yılında Konya'ya geldi. 1989 yılında Karatay Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi. 15 yıl Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.