BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA ;HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ ! SARHOŞ ŞAHIS HASTANEYİ BASARAK SAĞLIK PERSONELİNE SALDIRDI

Kendisine Engel Olmaya Çalışan Polislere Mukavemet Gösterdi, Polisler Zor Kullanınca İşkence Yapıldı Diyerek Şikayetçi Oldu 

06 Ekim 2021
 KONYADA ;HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ ! SARHOŞ ŞAHIS HASTANEYİ BASARAK SAĞLIK PERSONELİNE SALDIRDI

Edinilen bilgiye göre 15 Eylülü 16 Eylüle bağlayan gece yarısı Konya’nın Karapınar ilçesinde gece saatlerinde eğlence mekânı çıkışında alkollü iki grup arasında çıkan kavgayı emniyet güçleri güçlükle ayırdı. Polis ekiplerinin şüphelileri hastaneye götürmesi üzerine hastaneyi basan şüphelinin alkollü yakınları görevli polis ekiplerine saldırdı.

Olay saat gece bir sıralarında Karapınar ilçesi Hankapı mahallesinde meydana geldi. Y. D., O. D. ve T. M. isimli şahıslar ile F. G., H. G. ve M. A. Ö. arasında kavga çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda ekip tarafları uzun uğraşlar sonucu güçlükle ayırdı. İçlerinde yaralılar da bulunan iki tarafın birbirlerinden şikâyetçi olması üzerine polis ekipleri şüphelileri sağlık işlemleri için Karapınar Devlet Hastanesine götürdü. 

Olay taraflarından 1.79 promil alkollü olduğu tespit edilen M.A.Ö. nün hastanedeki işlemleri esnasında hastane içerisinde taşkınlık yaparak polis ekiplerine hakaret etti. Sağlık kontrolü sırasında sağlık çalışanlarına zorluk çıkararak müdahale eden polis ekiplerine küfürler savuran şahsı polis ekipleri, sakin olması ve tedavisine devam etmesi konusunda birçok kez uyardı.  


ÜÇ POLİS MEMURU VE İKİ BEKÇİ YARALANDI

Hastanede sağlık işlemleri sırasında M. A. Ö. nün yakınları olan ve yüksek promilde alkol aldıkları tespit edilen A. Ö(0.95 promil) ve Z. Ö (0.60 promil) olayı duyarak hastaneye geldi. Etrafa ve görevli Polis Ekiplerine hakaretler savuran ve polisleri tehdit eden şahıslar ekiplere de saldırarak darp etti. Sağlık çalışanlarına da hakaret ederek saldıran şahıslar takviye ekip çağırılarak güçlükle kontrol altına alındı.

Olayda yaralanan 3 Polis Memurundan 1’ine 5 gün ve 2 Çarşı Mahalle Bekçisinden 1’ine 3 gün iş göremez raporu verildi.


KAFASINI DUVARLARA VURARAK POLİSİN KENDİSİNİ DARP ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Şahsın yakınlarından gözaltına alınmak istemeyen A. Ö. ise polislere hakaret ve küfürler ederek saldırıp hastanedeki tıbbi cihazlara tekme atarak zarar verdi. Bunun yanı sıra kafasını duvarlara ve kapıya vurarak polislerin kendisini darp ettiğini iddia etti. Hastanede görevli bulunan ve şahısların yakını olan sağlık çalışanı da yakınlarının gözaltına alınmasına engel olmak için polis ekiplerine mukavemet gösterdi.

Olay yerine gelen takviye ekipler ile birlikte şahıslar etkisiz hale getirilerek polis merkezine götürülürken konu ile ilgili adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.