BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA 2 AYRI OPERASYONDA ONLARCA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

KONYADA 2 AYRI OPERASYONDA ONLARCA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ 

06 Ekim 2021
KONYADA 2 AYRI OPERASYONDA ONLARCA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da gerçekleştirilen iki farklı operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi ilaç, cep telefonu ve elektronik cihaz ele geçirdi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

KAÇAKÇILAR İNSAN SAĞLIĞINI HİÇE SAYIYOR!

KOM ekiplerince Konya’da kaçakçılara yönelik operasyonlar için düğmeye basıldı. Yapılan çalışmalarda, Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesinde bir işyerinde yapılan aramada 4.139 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün (hap, jel, sprey, krem) ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA CEP TELEFONU VE ELEKTRONİK CİHAZA EL KONULDU

Sürdürülen takip ve uygulamalar neticesinde yapılan çalışmalarda, Selçuklu İlçesi Dumlupınar Mahallesinde bir ikamette ve bir araçta yapılan aramada, 39 adet gümrük kaçağı dokunmatik cep telefonu ve 392 adet elektronik cihaz (kulaklık, şarj adaptörü ve kablosu) ele geçirilerek el konuldu.

Gerçekleşen operasyonlarda kaçak malzemelerle beraber gözaltına alınan 2 şahıs yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.