banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Özel Harekat ekiplerinden zehir tacirlerine operasyon! 5 ilde 34 gözaltı

Konya Özel Harekat ekiplerinden zehir tacirlerine operasyon! 5 ilde 34 gözaltı 

09 Nisan 2021
Konya Özel Harekat ekiplerinden zehir tacirlerine operasyon! 5 ilde 34 gözaltı

Uyuşturucu satıcılarına yönelik Karaman merkezli İzmir, Muğla, Şanlıurfa ve Gaziantep'te düzenlenen eş zamanlı operasyona Konya'dan giden özel harekat ekipleri ile çok sayıda polis katıldı. Şafak operasyonunda 4'ü kadın 34 kişi gözaltına alındı

Karaman merkezli 5 ilde Konya Özel Harekat Polisinin de desteğiyle uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda 4'ü kadın 34 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu satışı yapanlara yönelik sabaha karşı Karaman merkez başta olmak üzere İzmir, Muğla, Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde eş zamanlı olarak operasyon yaptı.

Konya'dan gelen özel harekat ekipleri ile çok sayıda polisin katıldığı operasyonda 4'ü kadın 34 kişi evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Polis operasyon düzenlediği evlerde narkotik köpekleri ile arama da yaptı

Gözaltına alınan şüpheliler Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147