banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA KAÇAK ELEKTRİKLE KRİPTO PARA ÜRETİMİNE 2 MİLYON TL CEZA

KONYA KAÇAK ELEKTRİKLE KRİPTO PARA ÜRETİMİNE 2 MİLYON TL CEZA 

25 Eylul 2021
KONYA KAÇAK ELEKTRİKLE KRİPTO PARA ÜRETİMİNE 2 MİLYON TL CEZA

KONYA'DA KRİPTO PARA OPERASYONU: 1 GÖZALTI
Konya'nın Karatay ilçesinde bir işyerinde yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon lirayı bulan 103 kripto para üretim makinesi ele geçirildi. Olayla bağlantılı bir şüpheli yakalandı. 

Konya Emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri kripto para madenciliği yapan bir çeteye operasyon düzenledi.

Gece saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesinde bir işyerinde kripto paraların üretildiği cihazların olduğu ihbarını alan polis işyerine baskın yaptı.

CİHAZLARIN PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON TL
İş yerine düzenlenen operasyonda 103 adet elektronik cihaz ele geçirildi. Cihazların kripto para üretiminde kullanıldığı belirlendi. Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olduğu ifade edilen cihazlara el konulurken olayla bağlantılı 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

KAÇAK ELEKTRİKLE KRİPTO PARA ÜRETİMİNE 2 MİLYON TL CEZA
Medaş yetkililerince yapılan kontroller de sözkonusu cihazlarda kaçak elektrik kullanıldığı tespit edilerek 2 milyon tl para cezası kesildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147