BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’dan, genç istihdam projesine destek! Yeni mezun personel alınacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un geçtiğimiz hafta açıkladı genç istihdam projesine, Konya Büyükşehir Belediyesi'nden tam destek geldi. Ayrıntıları Başkan Uğur İbrahim Altay verdi. 

31 Mart 2021
Konya’dan, genç istihdam projesine destek! Yeni mezun personel alınacak

Geçtiğimiz hafta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi gelmiş, Bakan Kurum, bakanlık ve ilgili kuruluşlarında yapılacak tüm ihalelerde, istihdam edilecek teknik personelin yüzde 20'sinin yeni mezun veya mezuniyetinin üzerinden en fazla 3 yıl geçmiş gençlerden oluşacağını bildirmişti.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi
 
KONYA’DAN TAM DESTEK
 
Projeye, Konya’dan tam destek geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açıklamasında, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un başlattığı Genç İstihdam Projesini Konya Büyükşehir Belediyesi olarak biz de uygulayacağız. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra yapacağımız yatırımlarda kullanılacak personelin yüzde 20’si yeni mezun ya da en çok 3 yıllık mezunlardan oluşacak. Böylece Genç İstihdam Projesine katkı sağlamış olacağız. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.