banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’dan 2 iş adamı fidye için kaçırıldı

Konya’dan 2 iş adamı fidye için kaçırıldı 

14 Ekim 2021
Konya’dan 2 iş adamı fidye için kaçırıldı

Konya’dan 2 iş adamı fidye için kaçırıldı. İş adamlarından biri, 1,5 milyon lira karşılığında serbest bırakıldı. 9 şüpheli, polisin Mersin ve Diyarbakır’da düzenlediği operasyonla yakalandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmada, Konya'da ikamet eden 2 iş adamından birinin Mersin'de bir çiftlik evinde zorla tutulduğu, diğer iş adamının ise yaklaşık 1,5 milyon lira para temin etmesinin ardından salıverildiği ve şüphelilerin bu şekilde zorla para tahsil ettikleri tespit edildi.

POLİS OPERASYON YAPTI

Yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından, şüphelilerin yakalanmasına yönelik Mersin ve Diyarbakır'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince merkez Mezitli ilçesindeki çiftlik evine düzenlenen operasyonda, 1 adet uzun namlulu Kaleşnikof marka silah, 2 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 401 gram esrar, 1 adet kaçırılan şahsa ait 150 bin lira değerinde çek ile çok miktarda mermi ve fişek ele geçirildi.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147