BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'daki tüm okullara "Okulum Temiz Projesi" sertifikası verildi

Konya'daki tüm okullara "Okulum Temiz Projesi" sertifikası verildi 

15 Aralık 2020
Konya'daki tüm okullara

Konya'daki tüm resmi okulların, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dönemindeki hassasiyetleri ve uyulması gereken bütün şartları yerine getirmeleri nedeniyle "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandıkları bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında gerekli tüm şartları yerine getiren okullara belgeleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi (İSGB) bünyesinde hizmet veren 87 tetkikçi, süreç içerisinde gerekli rehberlik ve denetim çalışmalarını yaparak tüm okulların belgelendirilme işlemini tamamladı.

Temizlik konusunun okullarda her zaman öncelikli konu olması gerektiğini bildiren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanan tüm okulları ve yöneticilerini tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.