banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da inanılmaz vahşet! Onlarca köpeği diri diri gömdüler

Sarayönü ilçesinde 25 Ekim'de çekilen görüntüler tüm Türkiye'yi şoka uğrattı. 

28 Ekim 2021
Konya'da inanılmaz vahşet! Onlarca köpeği diri diri gömdüler

İddiaya göre uyuşturucu iğneyle bayıltılan onlarca köpek, belediye personeli tarafından belediyeye ait şantiyede açılan çukura atılarak iş makinası yardımıyla üzerleri örtüldü.

BİR KÖPEK ÇUKURDAN ÇIKIP YÜRÜDÜ
Görüntülerde  atılan köpeklerden birisinin de uyuşturucunu etkisinden kurtularak, çukurdan çıkıp hızla uzaklaştığı da yer aldı.


"DÜN DE VURUP GETİRDİLER"
O anları cep telefonu ile kaydeden kişi ise, "Sarayönü Belediyesi köpekleri vurup, kuyu kazarak atıyor. Dün de vurup getirdiler" ifadelerini kullandı.

KAYMAKAMLIK HAREKETE GEÇTİ
Olayla ilgili Sarayönü Kaymakamlığı da adli ve idari soruşturma başlattı.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA
Sarayönü Belediyesi'nden yapılan açıklamada görüntülerdeki köpeklerin sokaklarda ölü bulunduğu ve hastalık yaymaması için gömüldüğü iddia edildi. Ölü köpeklerle birlikte araçtan çıkıp uzaklaşan köpeğin Konya'daki barınağa götürülmek üzere araca alındığı ve barınağa teslim edildiği belirtildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147