BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da hırsızların çaldıklarını sakladıkları depo da çalıntı çıktı

Konya’da 14 farklı yerde yaşanan hırsızlık olayı, polisin uzun süren takibi sonrasında aydınlatıldı. Ne bulduysa çalan hırsızların, bunları sakladıkları depo da çalıntı çıktı. Polis içeriye girdiğinde karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndü. 

06 Mart 2021
Konya’da hırsızların çaldıklarını sakladıkları depo da çalıntı çıktı

Konya’da son dönemde evler ve bağ evlerine dadanan hırsızlar, 14 farklı yerde ne bulduysa çaldı.

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bu olayların aydınlatılması için çalışma başlattı.

DELİLLER POLİSİ BİR DEPOYA GÖTÜRDÜ

İz ve deliller, polis ekiplerini Yenişehir Mahallesindeki bir depoya götürdü. Depoyu 4 gün boyunca dakika dakika takip eden ekipler, çalıntı malzemelerin tamamının burada saklandığını tespit etti.

KAPININ KİLİDİNİ DEĞİŞTİRMİŞLER

Yapılan araştırma sonunda deponun da hırsızlara ait olmadığı, kilidini değiştirip çaldıklarını burada sakladıkları belirlendi. Takip sonrasında operasyon için harekete geçen polis, şüpheliler Erkan İ, Murat İ, Abdil İ, Murat K. ve Kadir Ö'yü yakaladı.

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Söz konusu depoya giren polis, şaşkına çeviren bir manzarayla karşılaştı. Depodan; buzdolabından çamaşır makinesine, inşaat malzemelerinden elektrikli ev aletlerine, mutfak eşyalarından, televizyon, halı ve bahçe aletlerine kadar 150 farklı malzeme çıktı. Polis, uzun süren çalışma sonunda o malzemeleri tasnif edip sahiplerine teslim etti.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

Zanlıların, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.