BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da hafta sonu yapılan denetimlerde 2 kilodan fazla uyuşturucu ve 24 adet silah ele geçirildi.

Konya’da geride bıraktığımız hafta sonu yapılan denetimlerde 2 kilodan fazla uyuşturucu ve 24 adet silah ele geçirildi. Ayrıca 507 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymadıkları için ceza yazıldı. 

11 Ocak 2021
Konya’da  hafta sonu yapılan denetimlerde 2 kilodan fazla uyuşturucu ve 24 adet silah ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hafta sonunda gerçekleştirdikleri denetim ve özel çalışmalarda, 2 bin 345 gram uyuşturucu madde, 13 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kurusıkı tabanca ve 5 adet ruhsatsız tüfek ile 13 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

konya-polisinin-hafta-sonu-denetimlerinde-ele-gecirildi.jpgkonya-polisinin-hafta-sonu-denetimlerinde-ele-gecirildi-001.jpg

Bu suçlarla ilgili 28 kişi hakkında işlem yapılırken, hırsızlık, fuhuş ve çeşitli suçlardan aranan toplam 105 kişi gözaltına alındı.

Covid-19 ile mücadele kapsamında yapılan denetimlerde ise sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma yasağını ihlal eden 507 kişiye ceza yazıldı. 2 umuma açık iş yeri faaliyetten men edilirken, 2 iş yeri sorumlusu hakkında "Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranmak" suçundan adli işlem başlatıldı.

Trafik denetimlerinde ise 517 sürücüye hız sınırı ihlali, 225 sürücüye kırmızı ışık ihlali, 278 sürücüye cep telefonu ile konuşmak, 9 sürücüye alkollü araç kullanmak, 3 sürücüye ise fazla yolcu taşımaktan ceza yazıldı ve 44 araç farklı gerekçelerle trafikten men edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.