BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da feci kaza! Camiden eve dönen dede ve torunu öldü

Konya’da yatsı namazından dönen dede ve torununa iki araç çarptı. Dede Süleyman Tetik olay yerinde, torunu Mert Tetik ise kaldırıldığı hastanede can verdi. 

17 Temmuz 2021
Konya’da feci kaza! Camiden eve dönen dede ve torunu öldü

Konya’nın Ilgın İlçesinde dün yürek yakan bir kaza yaşandı. Camiden eve dönen dede ve torununa çevre yolunda iki araç çarptı, ikisi de hayatını kaybetti.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre, kaza, ilçeye bağlı Argıthanı Mahallesinde yaşandı. Dede Süleyman Tetik ile torunu Mert Tetik, yatsı namazını kılmak için camiye gitti. Namaz sonrası evlerine gitmek için yola çıkan dede ve torununa, iki otomobil çarptı.

İhbarla olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Süleyman Tetik’in hayatını kaybettiği belirlendi.


HASTANEDE CAN VERDİ

Tetik’in torunu Mert ise ağır yaralı halde Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mert Tetik de burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Süleyman Tetik’in cansız bedeni, ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sonrası otopsi için torununun hayatını kaybettiği hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.