BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da değişmeyen manzara!

Konya'da değişmeyen manzara! Polis 2 gazinoya baskın yaptı, içeriden 47 kişi çıktı 

25 Mart 2021
Konya'da değişmeyen manzara!

Konya, Sağlık Bakanlığının risk haritasında "çok yüksek riskli" iller arasında, ancak eğlence merkezlerinden aynı görüntüler yansımaya devam ediyor. Dün gece kısıtlamalara rağmen açık olan 2 gazinoya baskın yapan polis, 47 kişiye ceza yazdı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde açık olduğu tespit edilen 2 gazinoya baskın yaptı.

AYNI MANZARA

Polis ekipleri, eğlence merkezlerinin ikisinde de aynı manzarayla karşılaştı.

Yapılan denetimlerde gazinolarda bulunan 47 kişiye, "sosyal mesafe", "maske" ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal" suçlarından ceza yazıldı.

İKİSİ DE MÜHÜRLENDİ

Ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen iş yerleri zabıta ekiplerince mühürlenirken, iş yeri sorumluları hakkında "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma" ve "mühür bozma" suçlarından adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.