BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da çeşitli suçlardan aranan 107 kişi yakalandı

Konya'da çeşitli suçlardan aranan 107 kişi yakalandı 

26 Mart 2021
Konya'da çeşitli suçlardan aranan 107 kişi yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 20-26 Mart tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik çalışma yaptı.

Operasyonlarda hırsızlık, silahla tehdit, yağma, kasten yaralama, vergi usul kanununa muhalefet, dolandırıcılık gibi suçlardan haklarında 4 ila 16 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 30 kişi ile çeşitli suç ve nedenlerden ötürü aranması olan 77 şüpheli yakalandı.

Şahıslar arasında bulunan ve hakkında 3 adet dolandırıcılık, 3 adet bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, 1 adet büyükbaş hayvan hırsızlığı gibi toplam 7 suçtan aranan Hüseyin K'nin de Mersin'in Mut ilçesinde yakalandığı öğrenildi.

Kesinleşmiş hapis cezası olan 30 kişi cezaevine teslim edilirken, diğer 77 kişinin ifadelerine başvurulduktan sonra adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.