banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da bahçe kapısı çalınan sitenin sakinleri şaşkınlıkla tedirginliği bir arada yaşıyor

Konya'da bahçe kapısı çalınan sitenin sakinleri şaşkınlıkla tedirginliği bir arada yaşıyor 

18 Ocak 2021
Konya'da bahçe kapısı çalınan sitenin sakinleri şaşkınlıkla tedirginliği bir arada yaşıyor

 Selçuklu ilçesinde sitenin bahçe kapısının saniyeler içinde sökülüp çalınması güvenlik kamerasına yansıdı
- Site yöneticisi Hüseyin Berber:
- "Komşu aradı, 'Kapı yok' dedi. Eve geldim, bir baktım, kapı yok. Tek parça kapı. 10 saniyede alıp götürmüşler. Üzülecek halimize güldük. Bu civarda 3 apartman kapısı daha çalınmış"

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bahçe kapısı çalınan sitenin sakinleri suç duyurusunda bulundu.

Işıklar Mahallesi İğneci Sokak'ta 16 Ocak akşam saatlerinde üç tekerli motorlu araçla gelen iki şüpheliden biri, Serdar Sitesi'nin bahçe kapısını saniyeler içinde yerinden söktü.

Tek parça demir kapıyı araca yükleyen şüpheli hızla uzaklaştı.

Çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedilen hırsızlığa ilişkin görüntülerde zanlıların soğukkanlı ve doğal davranışları dikkati çekti.

- "Eve geldim, bir baktım, kapı yok"

Site yöneticisi Hüseyin Berber, AA muhabirine, kapının çalınmasını fark etmeleriyle büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyledi.

Site sakinlerinin de tedirginlik yaşadığını belirten Berber, "Komşu aradı, 'Kapı yok.' dedi. Eve geldim, bir baktım, kapı yok. Tek parça kapı. 10 saniyede alıp götürmüşler. Üzülecek halimize güldük. Bu civarda 3 apartman kapısı daha çalınmış. Çevredeki kameraların kayıtlarını inceledik. Kapıyı söküp 10 saniye içinde üç tekerli araca yükleyip uzaklaşmaları bir oluyor." diye konuştu.

- Motosikleti çalamayınca aküsünü götürmüşler

Berber, son dönemde mahalledeki hırsızlık vakalarının artması üzerine polise başvurduklarını kaydederek, "Daha önce de bahçede motosikletin kilidini açamayınca aküsünü çaldılar. Bu durumlardan bayağı sıkıntılıyız. Önceki gün de suç duyurusunda bulunduk. Tek parça kapıyı ne yapacaklar henüz çözmüş değiliz. Kapının çalınması şaşkınlık verecek bir olay." ifadelerini kullandı.  

  

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147