BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da 2 kişi öldürüldü, 1 kişi yaralandı

Her iki olayın faili olduğu ileri sürülen şahıs, tüfekle intihar etti 

03 Ekim 2021
 Konya'da 2 kişi öldürüldü, 1 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre, eşinden boşanan ve hayvan alım satımı yapan Tacettin Ünal(44), saat 04.30 sıralarında; aralarında husumet bulunan Memiş Er'in evine giderek Memiş Er'i boynundan ve elinden, eşi Gülsüm Er'i de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan Gülsüm Er, olay yerinde hayatını kaybederken, Memiş Er ise ihbar üzerine çağrılan ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Tedavi altına alınan Er'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Bir kişiyi de ağılda öldürdü
Jandarma ekipleri, kaçan Ünal'ın yakalanması için çalışma başlattı. Saat 08.00 sıralarında Karahüyük Mahallesi Pirenli mevkisinden gelen ihbar üzerine olay yerine giden ekipler, Yaşar Ali Kıyılmaz’ın(36), tüfekle başından vurulmuş halde cansız bedenini buldu. 

Araştırmasını derinleştiren ekipler, Kıyılmaz ile Ünal arasında alacak-verecek meselesinden husumet olduğunu belirledi. 

Kıyılmaz'ı da Ünal'ın öldürmüş olabileceğini değerlendiren jandarma, bölgedeki arama çalışmalarını genişletti. Cinayet şüphelisi Ünal, yakındaki Üçhüyük Mahallesi'nde tüfekle başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu. 

Olay yerindeki tüfeği inceleyen jandarma Ünal'ın, Kıyılmaz'ı öldürdükten sonra intihar ettiğini saptadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.