banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Büyükşehir’den Esnafa Billboardlu Destek

Konya Büyükşehir’den Esnafa Billboardlu Destek 

18 Ocak 2021
Konya Büyükşehir’den Esnafa Billboardlu Destek

Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınından etkilenen esnafa verdiği nakdi desteğin ardından şimdi de gel-al ve paket servis yapan ilk etapta 690 işletmeye, toplamda 3 bin işletmeye billboardlu tanıtım desteğinde bulunuyor. Zor zamanlarda Konyalı esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Önemli bir uygulamayı başlatıyoruz. İnşallah Türkiye’ye örnek olur. Konyalıların da bu kampanyaya destek vereceğini umuyorum. Kenetlenerek, birlikte hareket ederek bu zor dönemi de aşacağımıza inanıyorum.” dedi.
Koronavirüs salgını sürecinde her zaman esnafın yanında olan Konya Büyükşehir Belediyesi, son olarak gel-al ve paket servis usulüyle ayakta durmaya çalışan işletmelere yönelik şehir merkezindeki bilboadlarla tanıtım desteği veriyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi döneminde Büyükşehir Belediyesi olarak hem vatandaşlara hem de esnaflara yönelik önemli çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Konya Modeli belediyeciliğin önemli uygulamalarını hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Altay, “Bugüne kadar 138 bin vatandaşımıza 49 milyon liralık destekte bulunduk. Özellikle esnafımızın iş yerini kapattığı dönemde iki ay tüm kiracılarımızın kira ücretlerini sıfırladık. Ayrıca iş yeri kapanan esnafımızın iki ay boyunca evinde ücretsiz olarak su kullanmasını sağladık ve tüm esnaflarımızın da iki ay boyunca iş yerlerini sularını ücretsiz hale getirdik.” diye konuştu.

İNŞALLAH TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUR

Konya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarının altını çizen Başkan Altay şöyle devam etti: “Şimdi önemli bir uygulamayı daha başlatıyoruz. İnşallah Türkiye’ye örnek olur. İlk etapta Esnaf Odaları Birliğimize ve Ticaret Odamıza kayıtlı 690 esnafımızın bilgilerini billboardlarımızda paylaştık. Özellikle gel-al ve telefonla sipariş verilen işletmelere ciddi bir moral desteğinde bulunduk. Onların tanıtımlarına çok önemli bir katkı sağladık. Konyalıların da bu kampanyaya destek vereceğini umuyorum. Çünkü bugüne kadar hep birlikte zor dönemde esnafımızın yanında bulunduk. İnşallah 3 bin esnafımızın bilgilerini bu vesileyle billboardlarımızda paylaşmış olacağız. Zor zamanlardayız ama kenetlenerek, birlikte hareket ederek bu zor dönemi de aşacağımıza inanıyorum. Hep birlikte Konyalılar olarak esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

KONYA’NIN EN İYİSİNİ YAPACAĞINA İNANIYORUM

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanı olarak tüm meslektaşlarına çağrıda bulunan Başkan Altay, “Yerel esnafımızın desteklenmesi adına yürütülen projeleri paylaşalım. Birlikte hareket edelim ve esnafımıza destek olalım. Tüm Konyalılara da bir çağrıda bulunuyorum. Bilboardlarda isimlerini astığımız esnaflardan alışverişlerini yaparlarsa bu dönemi birlikte atlatırız. İnşallah tünelin ucundaki ışık gözüktü. Zor zamanlar artık son günlerini yaşıyor ama şimdi birlik-beraberlik ve kenetlenme zamanı. Konya’nın en iyisini yapacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

ESNAFLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Konyalı Esnaflardan Safa Can, “Yoğun bir şekilde çalışırken tüm dünyayı saran pandemi nedeniyle işlerimiz aksadı. Pandemiden dolayı paket servis olarak hizmet veriyoruz. Elimizden geldiğince paketlerimizi en kısa zamanda götürmeye çalışıyoruz. Konya Büyükşehir Belediyemizin başlattığı billboard projesiyle esnafımıza destek verdiği için teşekkür ederiz. Bizim için uğraşılması bizi çok mutlu etti. Her zaman esnafın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.” dedi.

Esnaf Ahmet Arslan, “Pandemi sürecinde Büyükşehir Belediyemiz esnafın yanında oldu. Şimdi de billboardlarda reklamımızı verdi. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Küçük esnafın her zaman yanında oluyor.” Şeklinde konuştu.

Esnaf Erdoğan Çatı ise, “Pandemi dolayısıyla işlerimizde düşüş oldu. Büyükşehir Belediyemizin billboard reklamı için teşekkürlerimizi sunarız. Bize bir nebze de olsa katkısı olacaktır.” görüşlerini paylaştı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147