BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta alacak! TIKLA, BAŞVURU FORMUNU İNDİR

Konya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta alacak! TIKLA, BAŞVURU FORMUNU İNDİR 

20 Şubat 2021
Konya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta alacak! TIKLA, BAŞVURU FORMUNU İNDİR

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne 50 zabıta memuru alımı için başvurular pazartesi başlıyor. Adayların ilk olarak başvuru formunu doldurması gerekiyor. İşte o formun indirilebileceği adres, başvuru şartları ve zabıta memuru adaylarından istenecek belgeler.

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne 50 zabıta memuru alımı için başvurular pazartesi başlıyor. Adayların ilk olarak başvuru formunu doldurması gerekiyor. İşte o formun indirilebileceği adres, başvuru şartları ve zabıta memuru adaylarından istenecek belgeler.
Konya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta alacak!

TIKLA, BAŞVURU FORMUNU İNDİR

Konya Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı sonunda resmi bir ilan yayımlayarak, 50 zabıta memuru alımı yapılacağını açıklamıştı. Belediye tarafından yapılan son duyuruyla, “Konya Büyükşehir Belediyesi zabıta memuru alımı için başvurular nasıl yapılacak, başvuru formu nereden alınacak, başvuru şartları neler, zabıta adaylarından hangi belgeler istenecek?” soruları cevabını buldu.

ZABITA ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilecek zabıta memurlarının işe alımı için başvurular başlıyor. Ön lisans mezunları arasından yapılacak alımlarda KPSS'den 65 ve üzerinde puan alınması şartı bulunuyor. Belediye Zabıta Yönetmeliği esaslarına göre Konya Büyükşehir Belediyesi'ne alınacak olan 50 zabıta memuru için başvurular 22 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacak. Başvurmak isteyen adayların ilk olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden başvuru formunu indirip doldurması gerekiyor.

BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Sözlü ve uygulamalı sınava katılmak isteyenlerin, 22-26 Şubat tarihleri arasında indirdikleri formu doldurarak imzaladıktan sonra istenilen belgelerle birlikte Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Posta ya da diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Konya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta memuru alımı başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

* Kamu haklarından mahrum olmamak

* Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa dahi kasten işlenmiş herhangi bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha uzun süreli hapis cezası almamış olmak

* Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı işlenmiş suçlar, Anayasal düzene ve o düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamış olmak

* Askerlik ile ilişiği bulunmamak

* Görevini sürekli yapmasına engel teşkil edebilecek akıl hastalığı veya fiziksel rahatsızlığı olmamak

* 2020 KPSSS P93 puan türünden en az 65 ve üzerinde puan almış olmak

 
* Erkek adaylar için 167 cm, kadın adaylar için 160 cm boyunda olmak. Boyun 1 metreden fazla kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla fark olmamak

* En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak

* 30 yaşını doldurmamış olmak

* Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

ZABITA ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Konya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru işlemlerini 22 Şubat 2021 ile 26 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirebilecekler.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER NELER?

* Başvuru formu

* Nüfus cüzdanı aslı veya fotokopisi

* Diploma veya mezuniyet belgesi aslı veya noter onaylı örneği

* Yabancı okul mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği

* Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği

* KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı

* Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan(erkek adaylar için)

* 2 adet fotoğraf

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.