banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya-Ankara- Konya Aksaray yolu trafiğe açıldı

Konya- Ankara yolu,Konya Aksaray yolu şiddetli rüzgâr nedeniyle bir süreliğine trafiğe açıldı 

07 Aralık 2021
Konya-Ankara- Konya Aksaray  yolu trafiğe açıldı

Ülkenin bir kısmını etkisi altına alan kuvvetli rüzgâr, bugün Konya'da da etkili olmaya devam ediyor. Merkezde rüzgârın etkisi hissedilirken, bazı ilçe ve çevre yollarında da kuvvetli rüzgarın etkisi sürüyor. Trafik güvenliğini sağlamak için Konya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, tedbir amaçlı Konya- Ankara yolunu Konya Aksaray  bir süreliğine trafiğe kapattı. Bu yolda araçların geçişine izin verilmiyor.

Konya- Ankara yolu Cihanbeyli-Altınekin arasında km 60-90 arasında meydana gelen yoğun kum fırtınasından 
dolayı Görüş mesafesinin yer yer ( 0 ) sıfıra düşmesinden dolayı yol saat 12: 15 itibariyle  kapatılmıştı tekrar  trafiğe  açıldı

Saat 13.00 sıralarında Konya- Aksaray yolu 10-80 km arasında meydana gelen yoğun kum fırtınasından dolayı Görüş mesafesinin yer yer ( 0 ) sıfıra düşmesinden dolayı yol saat 13: 00 itibariyle kapatılmıştı 17.00 itibari ile  tekrar  açıldı.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147