BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Komşusunun gözünü kör eden adama kısas cezası! Gözü çıkarılacak

İran'da komuşusu ile kavga edip bir gözünü kör eden ismi açıklanmayan 45 yaşındaki adama mahkeme kısas cezası verdi. 45 yaşındaki adamın bir göz kör edilecek. 

18 Ekim 2021
Komşusunun gözünü kör eden adama kısas cezası! Gözü çıkarılacak

Komşusunun gözünü kör eden adama kısas cezası! Gözü çıkarılacakİran Wire haber sitesinin haberine göre, Fashman şehrinde yaşayan adam, aralarında problem olan komşusu ile sokakta karşılaşınca aralarında kavga çıktı. Kavganın sonunda komşu bir gözünü kaybetti.
2Komşusunun gözünü kör eden adama kısas cezası! Gözü çıkarılacak45 yaşındaki adama mahkeme kısas cezası verdi. 45 yaşındaki adamın bir göz kör edilecek.3Komşusunun gözünü kör eden adama kısas cezası! Gözü çıkarılacakKomşusunu kör eden adamın hangi gözünün kör edileceği ve ne zaman cezanın uygulanacağı hakkında bilgi verilmedi.
4Komşusunun gözünü kör eden adama kısas cezası! Gözü çıkarılacakİran'da ilk olarak kör etme cezası 2008 yılında bir adama, başka birinin yüzüne asit atması sonucu kör etmesinden sonra verildi. Fakat mahkemede mağdur sanığı affedince ceza uygulanmadı.
5Komşusunun gözünü kör eden adama kısas cezası! Gözü çıkarılacak2015 yılında ise yine bir asit saldırısı sonucu bir kişi gözünü kaybetti. Mahkemenin verdiği karar üzerine saldırganın gözü doktorlar tarafından çıkarıldı.
6Komşusunun gözünü kör eden adama kısas cezası! Gözü çıkarılacak2016 yılında da bir adam dört yaşındaki yeğeninin yüzüne kireç fırlatıp gözlerini kaybetmesine sebep olmasından sonra mahkemenin kısas cezasından sonra gözleri doktorlar tarafından çıkarıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.