banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kızılay SEYDİŞEHİR şubesinden ihtiyaç sahiplerine kavurma yardımı

Kızılay SEYDİŞEHİR şubesinden ihtiyaç sahiplerine kavurma yardımı 

07 Şubat 2021
Kızılay SEYDİŞEHİR şubesinden ihtiyaç sahiplerine kavurma yardımı

Türk Kızılay’ı Seydişehir Şubesi, Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen kıyma, kavurmaları ve alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

Türk Kızılay’ı Şube koordinatörü Tevfik Balcı, Genel Merkez tarafından geçen kurban bayramında bağışlanan kurban etlerinden gönderilen kıyma ve kavurma konservelerinden birer adet olmak üzere alış veriş kartlarıyla birlikte ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttıklarını söyledi.

Balcı, “Gönderilen 324 kutu kıyma, kavurmaları ve 60 bin lira tutarındaki alış veriş kartlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Kızılay sadece insanların savaş, afet, sel, deprem gibi durumlarda değil normal zamanlarda da insanlarımızın hep yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.’’ dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147