banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kızılay'dan Seydişehir’de kan bağışı kampanyası

Kızılay'dan Seydişehir’de kan bağışı kampanyası  

06 Kasım 2020
  Kızılay'dan Seydişehir’de kan bağışı kampanyası

Seydişehir Belediye meydanında Konya Kızılay kan merkezi tırında başlatılan kan bağış kampanyasına ilgi yoğun oldu.
Türk Kızılay Seydişehir Şube koordinatörü Tevfik Balcı, yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını ve İzmir depreminde yoğun kana ihtiyaç bulunması nedeniyle kan bağışına ihtiyacın arttığını söyledi.
 
Kampanyanın 2 gün süreceğini belirten Balcı, ‘’ Stokları artırabilmek için gönüllü vatandaşlarımızdan kan alıyoruz. Kan bağışı aslında her vatandaşın kendine yapmış olduğu bir iyilik. Bugün kimse 2 saat sonra kana ihtiyaç duymayacağını bilemez. Dolayısıyla sağlıklı her insan kan bağışında bulunduğunda sevdikleri ve kendisi için kanını bağışlıyor. Kan bağışı yapanların görülmesi, diğer insanları da cesaretlendiriyor. Kan bağışı sağlık için, gelecek için, hasta olanlara yardım için çok faydalı. Bu işin bir de sevabı var." ifadelerini kullandı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147