banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kırmızı kategorideki Konya'da Vali Özkan başkanlığında kritik toplantı

Salgında çok riskli iller kategorisinde yer alan Konya'da Vali Vahdettin Özkan başkanlığında kaymakamlar ve oda başkanlarının katıldığı önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Vali Özkan, toplantıda aile için temaslara dikkat çekti. 

04 Mart 2021
Kırmızı kategorideki Konya'da Vali Özkan başkanlığında kritik toplantı

Kamu kurum ve kuruluşları ile meslek kuruluşlarına HES kodları ile girildiğini vurgulayan Vali Özkan, HES kodu uygulaması konusunda bütün İlçelerin eksiklerini kontrol ederek bu konuda duyarlı olunması gerektiğini ifade etti.

AİLE İÇİ TEMASLARA DİKKAT

Yapılan analizlerde salgın döneminde aile içi temasların çok büyük risk oluşturduğunu belirten Vali Özkan, apartmanlarda ya da evde dar bir alanda uzun bir süre sohbet edilmesinin önüne geçilmesi amacıyla muhtarlar ve apartman görevlileriyle iletişime geçilerek vatandaşların bu konuda uyarılması gerektiğini vurguladı.

Kontrollü normalleşme döneminde kurallara uymanın her zamankinden daha önemli olduğunu vurgulayan  Özkan, vatandaşlarımıza hatırlatılması için pandemi ile ilgili anons ve duyuruların etkili bir şekilde yapılmaya devam edileceğini kaydetti.

-“Sahada olacağız, denetimleri rehberlik faaliyeti olarak icra edeceğiz”

Kontrollü normalleşme döneminde sahada olacaklarını ifade eden Konya Valisi Vahdettin Özkan, denetimlerin rehberlik faaliyeti olarak icra edileceğini ifade etti. Özkan, salgınla mücadele noktasında kırmızı rengi hızlı bir şekilde olumlu bir anlamda mavi renge çevirme yönünde kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve meslek kuruluşları ile birlikte çalışacaklarını belirtti.

Vahdettin Özkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile video-konferans aracılığıyla İlçe Kaymakamları, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, KSO ve Konya OSB Başkan V. Veli Tekelioğlu ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak katıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147