banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU’ndan açıklama

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU’ndan açıklama 

09 Aralık 2020
Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU’ndan açıklama

Kıymetli hemşehrilerim Öyle güzel bir kampanya oldu ki ; Bu kampanyada tekrar birleşmeyi öğrendik , Taraşcısıyla , Bostanderesiyle , Ketenlisiyle yani kısacası Tüm Seydişehir olarak Kardeşliği , Dostluğu , Yetimi , Öksüzü gözetmeyi öğrendik. Yardım yapan yapmayan görselimizi paylaşarak dahi destek veren herkesten Allah razı olsun.

Kampanya Fitilini ilk başta Yönetim Kurulumuz ateşlerken her zaman yanımızda bulunan Seydişehir Kaymakamlığı Aydın Erdoğan bey , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar  hocam , Ketenlili hemşehrilerimiz, Basın Mensuplarımız , Esnaflarımız  , Avukatlarımız , hatta Seydişehir’de hiç bağı olmayan kardeşlerimiz , Yurt Dışında bulunan hemşehrilerimiz derken topyekün bu kampanyaya destek oldu herkes ; 2 Haftalık bir süreçte “ Bin Adet “ Öğrenci sayısına ulaşarak hep birlikte bi rekor kırdık zannedersem.Kampanyamız şuan devam etmektedir.Öğrenci sayılarımız netleşmesi için Tahir Kibar hocamdan liste talep ettik.Hocamla yaptığımız istişare doğrultusunda ilk Önceliğimiz Yetim , Öksüz , Şehit Çocuğu ve Annesi Babası ayrı çocuklarımız olacaktır.

Hemşehrilerimize bir müjde daha vermek istiyorum Seydişehir bölgesinde bulunan , Pandemiden etkilenen Ailelerimizide unutmayacağız ve onlar içinde Gıda Yardım Paketi hazırlayacağız.(Net Sayısını Önümüzdeki Günlerde vereceğiz )
Tekrar Tüm Seydişehirli hemşehrilerimizden , Köylülerimizden , Esnaflarımızdan , STK lardan kampanyamıza destek vermelerini rica ediyorum.

Not ; Yardım Kampanyamızda 18.12.2020 ( Cuma ) günü bitiriyoruz.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147